Program


Melodika Project: Melodika Cinematique - filmzenei koncert

Melodika Project: Melodika Cinematique - filmzenei koncert

Videóklip: https://www.youtube.com/watch?v=LB3mvQCIOvI

Melodika Project: Melodika Cinematique - filmzenei koncert

A Melodika Project legújabb műsorán klasszikussá vált filmzenék és filmzenévé lett klasszikusok szerepelnek, a triótól megszokott egyedi hangszerelésben és feldolgozásban. A legkülönbözőbb zenei stílusokból alkotott fúzióban Fellini, Kusturica, Ridley Scott vagy Almodovar filmjeinek jól ismert dallamai mellett többek között Piazzolla, Vivaldi és Pachelbel művek is megszólalnak a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:00

Videóklip: https://www.youtube.com/watch?v=LB3mvQCIOvI

Melodika Project: Melodika Cinematique - filmzenei koncert

A Melodika Project legújabb műsorán klasszikussá vált filmzenék és filmzenévé lett klasszikusok szerepelnek, a triótól megszokott egyedi hangszerelésben és feldolgozásban. A legkülönbözőbb zenei stílusokból alkotott fúzióban Fellini, Kusturica, Ridley Scott vagy Almodovar filmjeinek jól ismert dallamai mellett többek között Piazzolla, Vivaldi és Pachelbel művek is megszólalnak a megszokottól eltérő, különleges hangzásban. A koncertet a zenék által ihletett videó animáció vetítése teszi még színesebbé.
A Melodika Project 2014 óta aktív szereplője a hazai zenei életnek. Koncepciójuk innovatív, klasszikus zenei alapokról kiinduló fúziós stílus megszólaltatása, izgalmas zenei összefüggésekkel.
A trió 2016-ban az amerikai SAVVY Chamber Competition kamarazenei verseny közönségdíjasa lett.

A Melodika Project tagjai:

Antal Gábor - melodika/zongora
Csernus Katalin- gitár/ukulele
Pödör Bálint - ütőhangszerek

A koncertet az NKA támogatja

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat