Program


Mesék a tejúton túlról

Mesék a tejúton túlról

Az Aranyszamár Bábszínház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 11:00

Mesék a tejúton túlról

Bojti egy átlagos kisfiú, Tücsök egy hétköznapi kislány. Vagy talán mégsem? Minden egy játszótéren kezdődött, ahol a két barát csúnyán összeveszett Bojti új biciklije miatt. Szó szót követett, ám a járgány egyszer csak elragadta mindkettőjüket, és kilőtt velük a világűrbe. Valahová a Tejúton túlra, ahol különleges világ várt rájuk.

Írták: Berg Judit – Strausz Tünde
Előadják: Érsek-Csanádi Gyöngyi, Baranyai Anita, Erdei Gergő

Műsoridő: 45 perc
Ajánlott korosztály: 3-8 éves korig

2 éves kor alatt ingyenes, ha a gyermek ölben ül.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat