Program


Meseszínpad: Misi mókus kalandjai - a Vaskakas Bábszínház előadása
4

Meseszínpad: Misi mókus kalandjai - a Vaskakas Bábszínház előadása

Művészetek Háza Gödöllő
F62 Rendezvény- és kiállítóterem
Esemény kezdése: 2020. 11. 21. (szombat) 11.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Sokféle mókus él Vörösmókusországban, de van egy dolog, ami az összes itt lakóban közös:mindegyikük farka dús, loboncos és vörös. Misi mókus az egyetlen, aki fekete farokkal született, ki is közösítik.Egy nap Misire bízzák a mókusok téli élelemkészletének őrzését, ám valaki ellopja az összes felhalmozott diót, mogyorót és gesztenyét. Misit nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a mókusok egész télire élelem nélkül maradnak, ezért  Bumbával, a cirkuszi majommal útnak indulnak Afrikába, hogy megtalálják a Mindenttermő fát...A győri Vaskakas Bábszínház és a Griff Bábszínház koprodukciója.

Rendező:Markó Róbert

Bábszínpadra alkalmazta:Nagy Orsolya

Tervező:Boráros Szilárd

Zene:Tarr Bernadett

Mozgás:Fejes Kitty

Játsszák:Bora Levente, Horváth Márk, Nagy Petra, Ragán Edit, Szúkenyik Tamás, Vitányi-Juhász István

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat