Program


Aktuális előadások



MI OLYAN VICCES?

élő podcastfelvétel a Mixátban 

szereplők: Gönczi Dorka, Kovács András Péter


  Kovács András Péter népszerű podcastja, a KAPod tavaly ősszel bővítette kínálatát a MI OLYAN VICCES?-sorozattal, melyben Gönczi Dorka válási és párkapcsolati mediátor és András egy-egy stand-up előadás témáit beszélik ki. A podcast most megnyitja kapuit a nézőknek: Dorka és András két témát is hoz, amelyeket András rövid stand-up előadása után alaposan, viccesen és egymás véleményébe bele nem nyugodva kitárgyalnak. Párbajra fel!

 Az előadás hossza kb. 2 óra egy szünettel.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

 Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az iskolai év végéhez közeledve a Csillagszeműek különböző csoportjai két programmal várják a közönséget a Hagyományok Házában: 17 órától a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat