Program


Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

Dés László évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 4. vasárnap, 19:30

Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új, és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató koncertre Aréna koncert után turnéra induljon.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”.  A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, többek között a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.
Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban is koncerteztek sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.

Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. Nem mindennapi zenei élmény várható, és remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy: Mi vagyunk a Grund!

Ajánlatunk


zenés party két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat