Program


Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncertje

Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncertje

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00

Dés László koncertje
Vendég: Básti Juli és Tóth Vera

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Új lemezének vadonatúj dalaival, és új műsorral turnéra indult.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.

A koncerten fellép a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban sokat dolgoztak már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közelmúltban is koncerteztek a Férfi és Nő produkcióban. Fellép a műsorban Tóth Vera csodás hangú énekesnő, akivel a Nagy utazás turnén utazták be az országot.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat