Program


Micimackó a Pagony utca 100-ban
8

Micimackó a Pagony utca 100-ban

A mesében olyan csodálatos világba csöppennek, ahol minden megtörténhet, a humoros szituációtól a szívmelengető helyzetekig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 14:00

Karinthy Frigyes fordítása alapján:
MICIMACKÓ
a Pagony utca 100-ban

Történetünk reggelén, a Pagony utca 100-ban minden úgy indult, mint máskor.

Róbert Gida álmosan ébredt, mint minden reggel. Hornyák bácsi a szomszédból magában dünnyögött. Canga néni - mert mindig biciklivel járt -, aggódva engedte el az unokáját ugrókötelezni. A szomszédnő, a városi kertészetben dolgozott és folyton répát evett. A barna ruhás könyvtáros mindig késésben volt és közben azt motyogta: „Huhú, elkések, huhú!".

A csíkos ruhás kukás most viszi ki a szemetet. A balerina aggódva érdeklődött, hogy „Akkor most itt Tilos az Átjárás?". A sárga mackónadrágos kisfiú kint ül az ajtó előtt a napsütésben, mézet eszik és egész nap nem csinál semmit. Mindennap így indult, de a mai nem. Talán a napsütés, talán a tavasz tehet róla, de Róbert Gida fejében új életre keltek a Pagony utca lakói... Olyan csodálatos világba csöppennek, ahol minden megtörténhet, a humoros szituációtól a szívmelengető helyzetekig.

És velük, minden meg is történik!

Az előadás a Hotel Pagony támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

zenés party két részben

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat