Program


Micimackó és Barátai A Százholdas Pagonyban

Micimackó és Barátai A Százholdas Pagonyban

Micimackó és Barátai a Százholdas Pagonyban - HÚSVÉTKOR
Alan Alexander Milne világhírű műve alapján készült színpadi mesejáték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 31. vasárnap, 13:00

"A százholdas pagonyban vagyunk, ahol nem más sziporkázik mint Micimackó és Barátai. De ezúttal Róbert Gida, Nyuszi, Malacka, Füles, Kanga, Bagoly, Zsebibaba, Tigris és persze Micimackó kalandjait egy kis húsvéti körítéssel láthatjuk. Kiderül, hogyan szabadul ki Micimackó a veremből, hogyan fogják el az elefántot Malackával, mi a kedvenc étele Tigrisnek, hová tűnt füles kuckója és még sok-sok más. Mind ez alatt persze 12 csupor méz fogy el valahogyan.."

DRAMATURG, RENDEZŐ: Lukács Kálmán

SZEREPLŐK:

Lattner Nona, Száraz Alex

Görbicz Réka, Simon Lilla

Füzi Andrea, Susanits Andrea

Jávori Botond

Jávori Csenge

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Molnár Ferenc nemzetközileg is elismert ifjúsági regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb irodalmi mű. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született: Geszti Péter, Dés László és Grecsó Krisztián munkája, a szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat