Program


Midnight Music

Midnight Music

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Az éjjel fél 12-kor kezdődő Midnight Music koncerteken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 20. péntek, 23:30

Vezényel: Fischer Iván

A koncertről

„Az első éjszakai koncertem előtt még nem hallottam a Fesztiválzenekart, de tudtam, hogy egy különleges intézmény. Azon az ominózus éjszakán ez be is bizonyosodott, azóta pedig nemcsak babzsákon, hanem koncertteremben ülve is rendszeres látogatója vagyok a koncertjeiknek. De miért is olyan jó a Midnight Music? Mert a világ legjobb hifijében ülve hallgathatunk zenét. Reprodukálhatatlan élmény!” – Békési Botond, közönségünk tagja.

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Az éjjel fél 12-kor kezdődő Midnight Music koncerteken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül. „Egy olyan időpontot szerettem volna találni, amikor a szülők és a nagyszülők nem jönnek el a koncertre, mert már alszanak. Így minden fiatal úgy érzi, hogy ez az időpont neki szól. Egymás között vannak, jó a babzsákokon heverészni és a zenészek között ülni. Ez a forma vonzza a fiatal generációt” – meséli Fischer Iván.

A Midnight Musicra azokat várjuk, akik nyitottak, szeretnek szokatlan körülmények között ismerkedni a művészetekkel, és persze igazi éjjeli baglyok. A hallgatóság magas színvonalú előadásban élvezheti a klasszikus zenét, ráadásul rövid, értő és szórakoztató műismertetéseket is kap. Annak, aki még nem hallotta élőben játszani a Fesztiválzenekart, ez az esemény a legjobb belépő, hogy megismerje világhírű együttesünket. A hangszerek karnyújtásnyira vannak, a zene körülölel – randevúprogramnak sem utolsó választás.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat