Program


Mikulás gyere már! - zenés mese

Mikulás gyere már! - zenés mese

Kram és Pusz nem szeretnek ajándékokat csomagolni, mivel kerülik a munkát és sokat veszekednek. Mikulás bácsi alig várja, hogy elinduljon a gyerekekhez és sürgeti a két krampuszt, hogy siessenek. Csakhogy Kram kitalálja, hogy nem akar többet krampusz lenni és ezzel el is kezdődik a kalamajka, sok zene, nevetés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Mikulás gyere már! - zenés mese

Ebben a mesében Kram és Pusz nem szeretnek ajándékokat csomagolni, mivel – ahogy a krampuszokhoz illik – kerülik a munkát és sokat veszekednek. Mikulás bácsi alig várja, hogy elinduljon a gyerekekhez és sürgeti a két krampuszt, hogy siessenek a pakolással. Csakhogy Kram kitalálja, hogy nem akar többet krampusz lenni és ezzel el is kezdődik a kalamajka, sok zene, nevetés. A végén persze miden jóra fordul, és a Mikulás boldogan adja át az ajándékokat a gyermekeknek.

Szereplők:
Kram.......... Pallós Tibor
Pusz........... Bednai Natália
Mikulás....... Várfi Sándor
Manó.......... Micskó Károly

Az előadás időtartama: 30 perc, ajándékosztással 50 perc

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat