Program


Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 17:00

MIKULÁS ÜNNEPSÉG A CSOKOLÁDÉ MÚZEUMBAN

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.

A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a két órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei. Ugyanis mindenki elkészítheti díszdobozba csomagolt ünnepi csokoládéját, melyet az ünnepek közeledtével akár a Mikulás csizmába vagy a karácsonyfa alá is tehet szeretteinek.

Majd varázslatos díszterembe invitáljuk a kis-és felnőtt gyermekeket, ahol
terített asztalnál, halk zeneszó mellett forró csokoládét szolgálunk fel. Csengettyűszóra a Mikulás is megérkezik, teli puttonya ajándékokat rejt minden gyermeknek és természetesen a szüleik részére is.

Mindenkit szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállítás ünnepi élményével!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat