Program


„Mikulásváró Kolompos mulatság…”

„Mikulásváró Kolompos mulatság…”

A Kolompos együttes a Mikulásváró mulatság című interaktív műsorukban a házról-házra járó Kotyolók történetét, a Luca-boszorkás játékot és a faluszéli erdő felől érkező csilingelő, suhanó, dobbanó száncsengős játékot mutatják meg a közönségüknek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 4. szerda, 10:00

Kolompos Együttes: Mikulásváró Kolompos mulatság

A Kolompos egyike a legnépszerűbb magyarországi népzenei együtteseknek.

Már több mint harminc éve muzsikálnak gyerekeknek, felnőtteknek. Műsoraikon a közönség közvetlenül ismerkedhet meg a népi hangszerekkel, magyar vidékek muzsikáival, érdekes játékokkal, falubéli szokásokkal, táncokkal. Mindezeket sok vidámsággal - egy nagy közös játék keretén belül adják elő, ahol a gyerekekkel együtt szerepelnek, énekelnek, muzsikálnak.

A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, az emberek mégis meleg szívvel gondolnak rá, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet, a Fény ünnepe. Ez az időszak a népéletben tele van babonás és vallási rítusokkal: Miklós napi alakoskodás, Luca széke készítés, boszorkány meglesés, a kis Jézus megszületését köszöntő Betlehemezés. A Kolompos együttes a Mikulásváró mulatság című interaktív műsorukban a házról-házra járó Kotyolók történetét, a Luca-boszorkás játékot és a faluszéli erdő felől érkező csilingelő, suhanó, dobbanó száncsengős játékot mutatják meg a közönségüknek.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat