Program


MineCinema Tábor
2

MineCinema Tábor

A MineCinema Tábor egy izgalmas és különleges Minecrafton és MineCinemán alapuló napközis tábor, melyen népszerű hazai Minecraft videósok is részt vesznek, találkozhattok Balukával, ZsombeyHDval, Sajt32-vel, Rolixal és Jamessel! A júliusi időpontjaink már beteltek, így augusztus 3-tól 7-ig megrendezendő turnusra tudnak jegyet vásárolni az érdeklődők.

Aktuális előadások
A MineCinema Tábor egy izgalmas és különleges Minecrafton és MineCinemán alapuló napközis tábor, melyen népszerű hazai Minecraft videósok is részt vesznek, találkozhattok Balukával, ZsombeyHDval, Sajt32-vel, Rolixal és Jamessel! A júliusi időpontjaink már beteltek, így augusztus 3-tól 7-ig megrendezendő turnusra tudnak jegyet vásárolni az érdeklődők. A 6-14 éveseknek szóló napközis táborunk, a Budapest Gardenben lesz! A tábor házigazdája CineManus lesz, akit már ismerhettek a kilencedik MineCinema filmből.

Idén nyáron megrendezésre kerül az első MineCinema Tábor, melynek az óbudai „Budapest Garden” (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.) ad otthont. A tábor időtartama 5 nap, minden nap 7:30 és 17:00 óra között várjuk az érdeklődőket (a foglalkozások 9:00 órakor kezdődnek és 16:00 óráig tartanak).
Naponta más-más izgalmas programokkal készülünk, mint például sportfoglalkozások, kreatív foglalkozások, MineCinema vetítés, videós találkozó és közös Minecraftozás. Lehetőség lesz kipróbálni a buborék focit, a trambulin parkot és a görkorcsolya, illetve gördeszka pályát. A gyerekek korosztályok szerinti bontásban, csoportokba lesznek osztva. Minden csoportnak lesz egy vezetője, aki a programok vezetése mellett ügyel a gyermekekre.

A jegyár napi három étkezést tartalmaz, egy tízórait (gyümölcs), egy meleg ebédet (leves és főétel), illetve uzsonnát (szendvics és zöldség-gyümölcs) biztosítunk. Ezenfelül, a Garden területén több remek büfé is üzemel, ahol lehetőségük lesz ételek-italok vásárlására.
Fontos, hogy ételérzékenység esetén vegyék fel velük a kapcsolatot, hogy előzetes egyeztetést követően a gyermek igényeit figyelembe véve állíthassuk össze a napi menüt.
A táborban csak előzetesen megváltott jeggyel van lehetőség részt venni.
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.
További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/tabor/

Ajánló


Gyuri bácsi Augusztusban Szolnokra készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában…

"Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnom mindazt, amit eddig életről és…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat