Program


Mini-Fesztivál • 4.1 / CAFe 2019

Mini-Fesztivál • 4.1 / CAFe 2019

A Magyar Zeneművészeti Társaság 1989-ben rendezte első kortárs zenei hangversenysorozatát, a Mini-Fesztivált, melyet Durkó Zsolt azzal a céllal alapított, hogy fórumot teremtsen a különféle szemléletű és magas művészi értéket képviselő nemzetközi és hazai alkotásoknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 15. kedd, 19:30

Mini-Fesztivál • 4.1

Emszt András: B Lines – ősbemutató
Baqais Ádám: Változások – ősbemutató
Virágh András Gábor: Triptyque – ősbemutató
Zámbó Jonatán: Metamorphoses – ősbemutató
Matuz Gergely: MAGIS – ősbemutató
Kecskés D. Balázs: Partita
Kocsár Miklós: 3. fúvósötös

Közreműködik: Osztrosits Éva [1, 4] – hegedű, Matuz Gergely [3, 5] – fuvola, Kovalszki Mária [3], Lajkó István [2, 6], Szőcs Kristóf [1, 4] – zongora, Budapest Fúvósötös [7]
A fúvósötös tagjai: Duleba Lívia – fuvola, Kiss Katalin – oboa, Szűcs Péter – klarinét, Mohai Bálint – fagott, Farkas Tamás – kürt

A Magyar Zeneművészeti Társaság 1989-ben rendezte első kortárs zenei hangversenysorozatát, a Mini-Fesztivált, melyet Durkó Zsolt azzal a céllal alapított, hogy fórumot teremtsen a különféle szemléletű és magas művészi értéket képviselő nemzetközi és hazai alkotásoknak.
Durkó Zsolt egy alkalommal így beszélt az új zene jelentőségéről és az ismeretlen világok szépségéről: „Az alkotóművészet ösztönszerű lényegéhez tartozik a megújulás képessége. Így a pontatlan sejtés, kétely, képzelődő hallucináció, mely a felfedezés lendületében talál utat – nélkülözhetetlen.”
A Mini-Fesztivál évről évre lehetőséget biztosít a legfiatalabb zeneszerző-generáció bemutatkozásának. Idén Emszt András, Baqais Ádám, Virágh András Gábor és Zámbó Jonatán műveivel találkozhatunk, 2019-ben mindannyian Kodály Zoltán zenei alkotói ösztöndíjban részesülnek.

A Magyar Zeneművészeti Társasággal közös program.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat