Program


Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 16:00

Mit játsszunk?

Győri Zoltán társasjátékos vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül.
Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is. A résztvevők kipróbálhatják többek között Győri Zoltán első saját játékát, az utóbbi évek legtöbb példányban eladott, magyar fejlesztésű társasjátékának számító „Igen?”-t, valamint ennek vadonatúj folytatását, az „Igen? És”-t. Emellett természetesen más könnyed, vidám és pörgős partyjátékokkal is ismerkedhetnek, Győri Zoltán pedig a helyszínen szívesen dedikálja is a látogatók játékait.

A jegyár tartalmazza a játék lehetőségét, és egy csésze teát, apró süteménnyel.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat