Program


Mohai Tamás - Nagy Ádám gitár duó koncert

Mohai Tamás - Nagy Ádám gitár duó koncert

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 19. szombat, 20:00

Mohai Tamás (FAXNI, Boom Boom, Háború stb.) és Nagy Ádám (Roy és Ádám, Wörk Projekt, Tramps stb.) több évtizede kortársak a magyar zenei életben, a gitárosok mezőnyében. Néhány alkalmi együttzenélés után Ádám meghívta Tamást 2020-ban a Wörk Projekt koncertjére közreműködőként – Budapesten, Kobuci kert. Itt egy akusztikus blokk is elhangzott, melynek sikerén felbuzdulva 2021-ben több koncertet is adtak duóban magyarországi klubokban. A lendület 2022-ben is folytatódik. Repertoárjukban saját szerzeményeik mellett jazz és rock standard-eket is előadnak instrumentális és énekes verzióban egyaránt.
Jegyár:
elővételben 2400 Ft
a koncert napján 3000 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Sütő János u. 42. valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.
FIGYELEM! PROGRAMJAINKON KÖTELEZŐ A MASZKVISELÉS!
A jogszabály szerint közművelődési intézmény területén kötelező maszkot viselni! A kötelezettség minden rendezvénytípusra vonatkozik (előadás, mozgásművészeti csoportok, foglalkozás stb.), kivételt csak a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy képez.
FOLYAMATOSAN VÉDEKEZÜNK. Az intézményeink bejáratainál mindenki számára elérhetőek a kézfertőtlenítők. Munkatársaink maszkban fogadják a látogatókat. Látogatóink és munkatársaink védelme érdekében rendszeresen fertőtlenítjük a kilincseket, asztalokat, pultokat, mosdókat. Folyamatosan szellőztetjük tereinket, termeinket, színháztermeinket.
A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY szabályai nem változtak! Ültetett rendezvény esetében továbbra sem kell igazolvány. Kivéve a zenés-táncos programokat. 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat