Program


Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

A szegedi Molnár Dixieland Band 1964-ben alakult, azóta folyamatosan koncerteznek belföldön és külföldön egyaránt. Az együttes 2019-ben lesz 55 éves, az alapító zenekar vezető Dr. Molnár Gyula 2019 januárjában ünnepli 75. születésnapját, így az együttes kétszeresen jubilál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

Az élettelteli, örömérzést és vidámságot sugárzó stílusáról ismert zenekar a kettős jubileumról két gálakoncerttel emlékezik meg. Szegeden a Nemzeti Színházban 2019. január 21-én, Budapesten 2019. február 8-án.

A koncert vendégművészei:

Illényi Katica (hegedű),

Berki Tamás (ének),

és Lázár István (trombita).

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat