Program


Mondja, Lenne a Feleségem...

Mondja, Lenne a Feleségem...

Az örök megoldatlan problémából fakadó komédia - Egy nőcsábász, hogyan legyen egyszerre több helyen...? És ha eljön az idő ki legyen a felesége..?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 1. hétfő, 18:00

"Minden nő bálványa - a nőcsábász professzor a házasság kelepcéjébe kerül. Mivel egyik nőnek se árulhatja el az igazat, így egy egyszerű hazugsággal indít, amit csak napról napra bonyolít. Míg egy nap két szék közül a földre esik. Ezt a zseniálisan komédiás bonyodalmat egy olyan személy oldja meg, aki mindvégig a szeme előtt volt, de ő észre sem vette.. Egy váratlan pillanatban viszont kimondja: Mondja, Lenne a Feleségem...?"

ÍRÓ - RENDEZŐ: Lukács Kálmán

SZEREPLŐK:

Lattner Nona

Ibrahim Imre

Simon Lilla

Kecskés Márton

Szűts Tamás

Füzi Andrea

Burus Henrietta

Lukács Kálmán

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat