Program


Mr és Mrs
5

Mr és Mrs

Peter Quilter: Mr és Mrs
Pár-bajok öt színben

Társkeresés újsághirdetéssel. Vajon mi történik az első randin?
Hogyan reagál egy meleg sztár asszisztense különleges ajándékára?
Vajon mit mond egy testvér a húgának, ha már harmadszor kíséri oltárhoz? Hogyan élheti mindennapjait egy idősödő színészházaspár?
Hogy sikerül egy válás előtt lévő pár utolsó „kényszernyaralása”?

Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy fergeteges angol komédiában!

Az Életfa Program támogatásával Peter Quilter kortárs angol szerző komédiája igazi jutalomjáték két kiváló színésznek. A Mr és Mrs megszületése óta hatalmas sikerrel fut világszerte, Magyarországon Verebes Linda és Pindroch Csaba bravúros alakításában találkozhat vele a közönség. A fordulatos, hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történet öt jelenete a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. Szeret? Hogy bizonyítsam be, hogy én szeretem? Hol rontottuk el? Vajon ő az igazi? Megöregedtünk? Utálom, amikor tömi magába a csokis puffancsot!

És egyáltalán: hogyan lehetséges, hogy két embert menthetetlenül összesodor a sors? Máshogy élnek, mást akarnak, mások a szokásaik és bogaraik – és valamiért mégsem tudnak elszakadni egymástól. Senki se csodálkozzon, ha otthon, az előadás után, mintha másképp nézne tükörbe.

A Mr és Mrs különleges előadás, nem csak azért, mert házastársak alakítják a szerepeket, hanem mert – Magyarországon eddig egyedülálló módon – minden jelenetet más-más rendező állított színpadra.

Jelmeztervezők: ARTISTA, Katti Zoób, MANIER - Németh Anikó, Náray Tamás, Herczeg Zoltán

Fotó: Mohos Angéla


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat