Program


Müller P.-est: Vallomás a szerelemről

Müller P.-est: Vallomás a szerelemről

Lélekemelés felsőfokon!
Kortalan szerelem - örök boldogság.
Mūller Péter legújabb könyvének bemutató előadása.
ÚJ KÖNYV - ÚJ ELŐADÁS!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 17:00

A műsor után dedikálás, könyvvásárlási és exkluzív közös fotó lehetőség.
Értsük meg önmagunkat és a világot!
Müller Péter a magyar ezoterikus irodalom nagymestere, aki előadásain nem csak értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Hogyan lehet az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól. Ezen az előadásán a legújabb, 2018. őszén megjelenő könyvének a témája áll a középpontban.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

zenés játék két részben

Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat