Program


Musical Sztárok

Musical Sztárok

Ikonikus musical-ek, ikonikus előadóktól!
2019 őszén a pécsi Kodály Központban megrendezésre kerülő koncerten felcsendülnek a legismertebb musical-ek legismertebb slágerei.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Janza Kata és Dolhai Attila már jó ideje birtokolják a legnagyobb zenés színpadokat. Olyan musicalsikerek fűződnek a nevükhöz, mint Rudolf, Elisabeth, Mozart!, Rómeó és Júlia, vagy a közelmúltban bemutatott István a király. Az utánuk következő generációt képviseli Gubik Petra és Kocsis Dénes, akik több produkcióban, számtalan előadásban alakítottak egy párt. Már pályájuk elején olyan közismert előadásokban játszottak főszerepet, mint a Dorian Gray, Elfújta a szél, István a király vagy a nemrégiben ismét bemutatott Menyasszonytánc című klezmer operett.
 
Ők négyen összeszokott közönségkedvencek, minden alkalommal, amikor színpadra lépnek újat tudnak mutatni a közönségnek. A nevük és művészetük mára már fogalom a zenés színházat kedvelők körében. Most összeálltak egy fergeteges koncert erejéig, hogy élő zenekaros kísérettel a legnagyobb sikereik megidézése mellett, új utakra is induljanak, olyan produkciókkal, amiket még nem hallhatott tőlük a nagyérdemű.
 
szólisták:
Janza Kata
Gubik Petra
Dolhai Attila
Kocsis Dénes
 
közreműködik: Sturcz Szmollbend

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat