Program


MVM ZENERGIA

MVM ZENERGIA

Az MVM ötödik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című sokszínű komolyzenei koncertjét, amely idén online közvetítés formájában valósul meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 20:00

Az MVM idén ötödik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA című sokszínű komolyzenei koncertjét, 2020. augusztus 29-én, szombaton 20:00 órától.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az idei MVM ZENERGIA koncert online közvetítés formájában valósul meg, amelyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az mvmzenergia.hu oldalon. A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek, ezzel is még emlékezetesebbé téve az online koncertet.

Az idei MVM ZENERGIA fellépőit az köti össze, hogy mind a heten egykori Junior Prima Díjazottak.
Az MVM támogatásával minden évben 10 fiatal művész kapja meg a Junior Prima Díjat magyar zeneművészet kategóriában. Az elmúlt 12 év során már 120 kimagaslóan tehetséges fiatal zeneművész vehette át ezt az elismerést és az ezzel járó anyagi támogatást. Az idei fellépők a díj odaítélése óta mára már a világ legelismertebb művészei közé emelkedtek.

Fellépők: Balázs János (zongora), Boldoczki Gábor (trombita), Csáki András (gitár), Horti Lilla (ének), Pusker Júlia (hegedű), Szegedi Csaba (ének), Várdai István (gordonka).

Műsorvezető: Bősze Ádám

Az online koncert megtekintéséhez támogatói jegy vásárlása szükséges. A jegyek korlátlanul, elővételben kaphatók. Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el az mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA online koncert elején, augusztus 29-én 20:00 órakor derül fény.

A jegyvásárláshoz kapcsolódó adatkezelésről az mvmzenergia.hu weboldalon, az „Adatkezelési tájékoztatók” gombra kattintva tájékozódhat. Jegyvásárlásával hozzájárul a tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez.

MVM ZENERGIA – Sokszínű komolyzene online

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat