Program


NAGYON KELL SZERETNIÖK!

NAGYON KELL SZERETNIÖK!

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben. Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 19:00

NAGYON KELL SZERETNIÖK!
Felolvasószínház

Szereplők: Gyabronka József és Szávai Viktória
Moderátor: Réczei Tamás, szerző

2016 óta láthatja a közönség azt a felolvasószínházi sorozatot, amelynek válogatott szövegeit januárban jelentette meg a Corvina Könyvkiadó két kötetben.
A kötetek Ady Endre‒Léda, Molnár Ferenc‒Darvas Lili, Kosztolányi Dezső‒Harmos Ilona, Babits Mihály‒Török Sophie, Móricz Zsigmond‒Holics Janka, József Attila‒Vágó Márta, Márai Sándor‒Márai Lola házasságának ledrámaibb, legbotrányosabb időszakait dolgozzák fel, a megismerkedéstől a megcsalatásokig, az eredeti visszaemlékezések, lejegyzések, levelek, dokumentumok alapján.. A történeteket Nyáry Krisztián elhíresült bejegyzéseiből már ismerhetjük, a könyv előszavát is ő jegyzi.
Az előadás a két kötet keresztmetszetét ismerteti, a legmegrázóbb részletek megszólaltatásával. A kötet az oktatásba beemelhető drámákat tartalmaz, ezért is jelent meg a Diákkönyvtár sorozatban.

Az előadás után a kétkötetes könyv 10% kedvezménnyel megvásárolható, melyet a szerző dedikál.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat