Program


Náray Erika vendége: Virág Judit / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Virág Judit / JAZZRAJONGÓK

Virág Judit műkereskedő-művészettörténészről a Forbes magazin 2016 után tavaly is úgy gondolta, hogy ő a negyedik legbefolyásosabb nő a magyar kulturális életben. Ő volt az első női árverező Magyarországon. Lenyűgöző szakmai tudással vezette előbb mások árveréseit, majd a saját aukcióit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 20:00

Művészettörténészként dolgozott a Kiscelli Múzeumban, aztán egész életét meghatározó lépésre szánta el magát: az egyik első magángalériában, a Műgyűjtők Galériájában festménybecsüsként helyezkedett el 1988-ban. Az első saját galériáját a Pasaréti úton nyitotta meg, amikor a műkereskedelem még gyerekcipőben járt Magyarországon. 1997-ben férjével, Törő Istvánnal együtt hozta létre a Virág Judit Galériát és Aukciósházat, amely elsősorban 19. és 20. századi magyar festményekkel, valamint Zsolnay kerámiákkal foglalkozik. A Virág Judit Galériában rendszeresen rendeznek nonprofit, a magyar festészetet bemutató, ingyenesen látogatható tárlatokat is. A galéria rendkívül népszerű, nagyszabású kiállításokon több éves kutatómunka után tárta a nagyközönség elé a különböző magángyűjteményekben rejtőzködő remekműveket. Az utóbbi évek két legsikeresebb kiállítása a Berlin-Budapest, illetve a Párizs-Budapest volt, melyek a három város közötti művészeti kapcsolatokat mutatták be. A tárlatokat exkluzív albumok kísérik. Virág Judit több mint kétszáz aukciót vezetett életében, galériájában számos aukciós rekord született.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat