Program


Neil Labute: Valami csaj(ok)

Neil Labute: Valami csaj(ok)

Egy középkorú férfi nősülni készül - s elhatározza, végigjárja az élete nagy szerelmeit - valamennyiükkel hasonló szállodai szobában találkozik, más-más városokban (az első szerelem, a második az érzéki, a harmadik a különleges, a negyedik az igazi) - de nem lel megnyugvást, a nők sokkal többet értek-érnek nála - egy elrontott, gyáva élettel kell szembenéznie a végén…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 17. szerda, 19:00

Neil Labute 2005-ben írt Valami csajok című komédiáját még abban az évben bemutatták Londonban, 2013-ban pedig film készült belőle. Magyar nyelven játszották Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Temesváron. Magyarországon a Rózsavölgyi Szalonban látható először. Az előadás különlegessége lesz, hogy a komédia négy különböző női karakterét ugyanaz a színésznő, Pokorny Lia játssza.
Szellemes képek, szórakoztató előadás alapanyaga - különösen, ha az összes nőt ugyanaz a színésznő játssza - bravúrszerep.

Szereplők: Pokorny Lia és Őze Áron.

Fordította: Ungvári Zrínyi Ildikó
Díszlettervező: Enyvvári Péter
Jelmeztervező: Sántha Borcsa
Dramaturg: Lőkös Ildikó
Rendező: Németh Kristóf

Az előadást két részben játszuk, szünettel együtt kb. 90 perc.
16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat