Program


NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN 2020

NEMZETI VÁGTA A HŐSÖK TERÉN 2020

Zárt kapuk mögött rendezik meg az idei Nemzeti Vágtát

A biztonság a legfontosabb! Hosszas mérlegelés után a Nemzeti Vágta Szervezőbizottsága úgy döntött, hogy zárt kapuk között szervezik meg a 13. Nemzeti Vágtát, október 10-11-én a Hősök terén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 9:30

Zárt kapuk mögött rendezik meg az idei Nemzeti Vágtát

A biztonság a legfontosabb! Hosszas mérlegelés után a Nemzeti Vágta Szervezőbizottsága úgy döntött, hogy zárt kapuk között szervezik meg a 13. Nemzeti Vágtát, október 10-11-én a Hősök terén.

A Vágta szervezői számára eddig is a versenyzők, a közönség és a lovak egészségének védelme volt a legfontosabb szempont, ez most a koronavírus-járvány okozta helyzetben hatványozottan kiemelt szemponttá vált.

A zárt kapus megmérettetés két napos programja az elmúlt évekhez hasonlóan színes lesz, az érdeklődők a Duna Televízió csatornán, valamint a mediaklikk.hu-n kísérhetik majd figyelemmel az élő adásokat, streamelt tartalmakat.

Az online megvásárolt belépőjegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszatéríti. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Ajánló


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat