Program


NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES

NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES

Bár Nevesincs királyfi még zsenge gyermekkorát éli, a környéken lévő királyságok uralkodói számtalan festményt küldenek leánykáikról, hogy ha majd eljön a nősülés ideje, az ő szépséges hercegnőjüket válassza feleségül...

NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES
a Kerek Perec Társulat interaktív mesejátéka                         

Bár Nevesincs királyfi még zsenge gyermekkorát éli, a környéken lévő királyságok uralkodói számtalan festményt küldenek leánykáikról, hogy ha majd eljön a nősülés ideje, az ő szépséges hercegnőjüket válassza feleségül. Sajnos a kis királyfinak a szívét eddig nem dobogtatta meg sem Almamelléki Rezidencia, sem Cókmók király lánya, de még Klepencia királykisasszony sem, a többiekről nem is beszélve. Nevesincs királyfi dajkája és nevelőnője azonban nem adja fel, megpróbálják megkeresni a megfelelő párt a királyfinak. De milyen is legyen a leendő feleség? Legyen okos, tudjon táncolni, számolni, és ha kell, még a sárkánytól se riadjon vissza. A nevelőnő és a dajka olyan próbák elé állítják a jelentkezőket, akik közül a legügyesebb hercegnő végül elnyeri méltó jutalmát. Persze, csak ha már felnőtt!

Szereplők: Dékány Ágnes és Csizmadia Gabi bábszínészek és a nézők közül kikerülő gyerekek, hiszen ki más játszhatná el a királyfit és a próbákat kiálló hercegnőket, mint ők.

Ajánló


A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink…

Anna szellemes, csodálatos fiatal nő, aki a moszkvai szalonok szokásai szerint idősebb férfi…

Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat