Program


Nincs kint sehol: Futballmagazin & stand-up est - Tóth Edu x TrollFoci x Horti Gábor - FŐPRÓBA
2

Nincs kint sehol: Futballmagazin & stand-up est - Tóth Edu x TrollFoci x Horti Gábor - FŐPRÓBA

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 16. szerda, 18:30

Az est a Dumaszínház és a TrollFoci koprodukciója.

A foci életérzés, költészet, kaland. 

A foci világa tele van furcsa, megható, tanulságos, vicces és izgalmas történettel. (valamint egy kiapadhatatlan poénbánya)

Amire te azt mondod félájultan, hogy micsoda bicikli csel, arra mi azt mondjuk, ez a szerencsétlen átesett a labdán! Amire te az mondod,   felszabadító felhőfejes, mi azt mondjuk, mekkora marha, ilyen öngólt még soha nem láttál! 

Amire azt mondod, mekkora tekerés, mi azt mondjuk miért a lelátóra ívelte? Figyelj ránk, élvezni fogod, üdv a világunkban!

Mi akkor is imádjuk ezt a sportágat, ha egy iskola folyosóján tízéves gyerekek kergetnek egy kis összegyúrt szendvicsfóliát, de azért a Bajnokok Ligája is a foci krémje, Colosseuma, Olümpusza és Csomolungmája, bearanyozza a kedd és a szerda estéinket. 

Mi hárman, - Tóth Edu humorista, Horti Gábor sportkommentátor, valamint a TrollFoci csapatából Levi vagy Adrián - úgy döntöttünk, ráhelyezzük a torta habjára a meggyet:

Egy-egy izgalmasabb BL meccs előtt az adott derbire hangoló stand up estet tartunk Nektek a Kompót  DumaKlubban úgy, hogy a másfél órás vicces BL magazin jellegű felvezetés után még haza is értek megnézni a mérkőzést. 

Vagy ha a nevetéstől túlságosan elzsibbadtatok és túl nehezen mozogtok, a szomszéd kocsmában foglalunk Nektek asztalokat a képernyők elé.

Hát most mondd! Kell ennél több egy fociimádónak? 

Ugye, hogy nem?

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat