Program


Nora

Nora

Albin Fries: Nora
A Bartók Plusz Operafesztivál 2018-as operaíró versenyének nyertes műve

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 20. csütörtök, 19:00

Albin Fries osztrák zeneszerző Nora című műve nyerte 2018-ban a Bartók Plusz Operafesztivál nemzetközi operaíró versenyét. (Bővebben ») A művet teljes egészében először a miskolci fesztiválon ismerheti meg a nagyközönség.

„Az volt a tervem, hogy operámmal ellenpontozzam napjaink intellektuális zenedrámáit, és újra a szerelemről írjak egy operát. Szándékosan választottam érzelmes librettót. Zenei stílusom a tonális késői romantika, ez a történet is 1890 és 1910 között játszódik. Hogy mi az opera üzenete? Talán az, hogy Arthur, a főszereplő csak akkor értheti meg a szerelem tisztaságának fogalmát, amikor a saját gyermekét szereti.” (Albin Fries)

Főbb szerepekben: Sonnenfels – Pedro Velázquez Díaz, Arthur – Valentina Pluzsnyikova, Nora, Desirée – Sylwia Olszyńska, Andre – Morten Frank Larsen

Rendező: Anger Ferenc
Díszlet- és jelmeztervező: Zöldy Z. Gergely
Karmester: Cser Ádám
Közreműködik: Miskolci Szimfonikus Zenekar

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat