Program


Nordic walking túrák Normafán
3

Nordic walking túrák Normafán

Szellemi és testi megújulás egy érdekes technikának köszönhetően. A nordic walking lényege a séta közben használt két bot, ami különleges, ritmikus járást tesz lehetővé. A szakképzett oktató, túravezető által beavatott résztvevők igazán feloldódhatnak ebben a trendi sportban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Választható nehézségű és hosszúságú túraútvonalakon az igényeknek megfelelően kombinált játékos feladatokkal tűzdelt flóra és fauna bemutatót ajánlunk. Ez a dinamikus séta javítja a mozgáskoordinációt, az állóképességet azáltal, hogy remekül ötvözi a séta a futás és a sífutás elemeit. A bot használatával másfajta mozgáskombinációk építhetők ki, mint a hagyományos séta, a megszokott napi talpalás, járás során. A skandináv sport fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott, azok is bátran belevághatnak, akiknek valamely okból a nagyobb erőfeszítést igénylő, vagy kardio sportokat mellőzniük kell. Az ország bármely részére vállalunk kitelepülést, hiszen a nordic walking bármilyen terepen űzhető.

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat