Program


NOVÁK FERENC: KEZDETEK OVIBAN ÉS SULIBAN

NOVÁK FERENC: KEZDETEK OVIBAN ÉS SULIBAN

Interaktív, gyakorlatias gyereknevelési előadás Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutatóval, szülők és pedagógusok gyereknevelési trénerével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 20. péntek, 17:30

Az első napok az óvodában és az iskolában, újabb lehetőségeket, vagy további kudarcokat hozhatnak a gyermekeknek. Az előadáson új módszereket ismerhetünk meg az óvodai, vagy iskolai beszoktatáshoz, és ahhoz, hogyan kezdhet a gyermek egy jobb évet az előzőnél.

Hozd magaddal Örömteli Nevelés könyvedet is, és a szerző dedikálja, ha pedig még nincs, a helyszínen megvásárolhatod!

Ajánlatunk


Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk a Füvészkertben Aprajafalván! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint létforma továbbra is vonzza. A vidéki, kisebb művelődési házakban ugyanolyan őszinte odaadással énekel, mint a legrangosabb fővárosi rendezvényhelyszíneken.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat