Program


Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Liszt Ferenc és korának muzsikája

Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Liszt Ferenc és korának muzsikája

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 19:00

A magát magyarnak valló géniusz, a világ egyik leghíresebb zongoraművésze volt. Műveiben mindig érezhetjük a magyar muzsika szépségét. Néha érzelem gazdag líra, helyenként a keresztény liturgikus gyökerek mutatkoznak meg szerzeményeiben, de mindezek mellett fölcsendül az energikus virtuozitás, mely már saját korának hallgatóit is elbűvölte.

Esőhelyszín: Rendezvényterem.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt (Szárazárok), a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánljuk. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz plédet biztosítunk.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

zenés játék két részben

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat