Program


Oleksandr Mardan: Valentin nap éjszakája - Balsai Móni, Makranczi Zalán

Oleksandr Mardan: Valentin nap éjszakája - Balsai Móni, Makranczi Zalán

Oleksandr Mardan kortárs ukrán szerző darabja – a skandináv krimik néha abszurd hangulatát idézve – azt a pillanatot ragadja meg, amikor csak rajtunk múlik, képesek vagyunk-e újraértelmezni a kapcsolatunkat, vagy útjaink végleg elválnak egymástól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 19:30

Elsőre egy szerelmi háromszög története. Negyvenes házaspár külföldön tanuló gyerekkel, fényűző modern otthon, elegáns vacsorák, tengerparti nyaralások. De a férj túl sokat dolgozik, egyre gyakoribbak a késő esti tárgyalásai, vidéki utazásai konferenciákra. A feleség magányosnak érzi magát, kombinál, féltékenykedik, vádol – végül szerepjátékba kezd, hogy felfrissítse házasságát. Mint két idegen érkeznek férjével lakóparki otthonukba, s indul az újraismerkedés: romantikus francia sanzonokat hallgatnak, van vörösbor és fülledtség, idővel azonban kiderülnek régen elhallgatott történetek és sérelmek. Megszakad a játék, visszatérnek a valóságba – az állandóan dolgozó férj és a féltékeny feleség szerepébe.

De a történet csak ekkor kezd igazán bonyolódni. Titokzatos por kerül az egyik borospohárba, kialszik a világítás, a személyzet pont kimenőt kapott, nem forog a szélkakas, eltűnik a gyémánt nyakék. Akár egy krimiben. Csak itt valahogy mégis minden stimmel, mint egy romantikus vígjátékban. Legalábbis elsőre.

Szereplők: Balsai Móni, Makranczi Zalán

Fordította: Varsányi Anna
Dramaturg: Góczán Judit
Díszlettervező: Enyvvári Péter
Jelmeztervező: Cselényi Nóra
Rendezőasszisztens: Kiss Barbara
Rendező: Dicső Dániel

magyarországi bemutató

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés játék két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat