Program


Operettkirály - Orfeum Vándorszínpad

Operettkirály - Orfeum Vándorszínpad

Kálmán Imre életét bemutató nagyoperett

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 19:00

Ebben az operettben felcsendülnek a legismertebb Kálmán-melódiák,és kissé rendhagyó módon a fellépő művészek,egyénenként több szerepet is alakítanak.
A színdarab Kálmán Imre életét mutatja be, hiteles, megtörtént események alapján. Az előadás külföldön már nagy sikert aratott, Magyarországon csak az Orfeum Vándorszínpad társulatának előadásában látható, ez egyedülálló a magyar operett jelenkori történetében.

Közreműködik: Oszvald Marika, Berkes János, Birinyi Mónika, Fonyó Barbara, Kokas László, Bálint Csaba, továbbá az Orfeum Vándorszínpad tánckara és zenekara

Az előadás hossza 140 perc két részben.

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat