Program


Organism Trio

Organism Trio

A 2013-ban alapított klasszikus orgona-gitár-dob felállású Hammond orgona trió, az Organism 2016-ban jelentette meg Praise the Notes című, kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó első lemezét.  több

A gospel, blues és funk által inspirált dalok mellett néhány kísérleti, kortárszenei kompozíció került az albumra, melyekben az orgona egyfajta modern big band-ként funkcionál. Legújabb, Organic Impressions címet viselő felvételük tizenöt fúvós és az Organism, mint ritmusszekció közreműködésével készült experimentális nagyzenekari darab, három tételben: egyfajta concerto, párbeszédekkel az orgona, a trió és a big band között.

A trió az elmúlt évek során a hazai helyszanek mellett játszott Berlin, Krakkó, Prága, Brno legjelentősebb jazz klubjaiban és néhány fesztiválon is, legutóbb a lengyelországi Kielcében, az Organ Jazz Festival – International Hammond Meeting keretében.

Közreműködik:

Vas Bence - Hammond orgona
Möntör Máté - gitár
Szabó Sipos Ágoston - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánló


Pannon Várszínház előadása Zenés játék Molnár Ferenc azonos című regénye alapján

Dolly Parton, a countryzene nyolcszoros Grammy-díjas királynőjének fergeteges nyáresti hangulatot ígérő amerikai sikermusicalje…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat