Program


Organitórium - Élőkép Színház

Organitórium - Élőkép Színház

részvételi (tudományos, képzőművészeti) mozgásszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 4. kedd, 20:00

A latin organi szó szervet jelent, a tórium ennek a tere, az előadás tere: szerveink szent laboratóriuma.

Az organitóriumban a látogatók megismerhetik az alapvető élettani funkciókat ellátó szervrendszereinket. Azok felnagyított és leegyszerűsített modelljében belülről, négykézláb kúszva-mászva - melyhez térdvédőt biztosítunk – tapasztalhatják meg az emésztő-, szállító-, kiválasztó- és légzőrendszer működését.

Az emberléptékű – hol szűkülő, hol táguló – elasztikus csatornákban a látogató az animátorok támogatásával „kalandtúrát” tehet a szájtól a gyomron és beleken át megélve az emésztési folyamat fázisait; vagy a kis- és nagyvérköröket bejárva elvégezheti a légcserét a tüdőnél, a szíven átáramolva elszállíthatja az oxigént és a felszívódott tápanyagokat a sejtekig, majd leteheti terhét a májban, és megtisztulhat a vesékben.

A „játékban” a látogatók csoportosan, egymással interakcióba lépve vehetnek részt, hogy megtapasztalják a szervek működésének csodálatos összehangoltságát.

 

Az előadást Az angyal válaszol c. könyv egyik idézete inspirálta:

 

„Minden szerv, amit a testedben hordozol,

Egy világerő képe - és attól nyeri erejét.

Minden szerved szent.

A test piciny tükre a végtelennek.”

 

Azt szeretnénk, hogy a részvétel élménye ösztönözzön minket, hogy tiszteljük és hálával támogassuk szerveink egész életünkön át tartó értünk végzett szolgálatát.

 

Játékvezetők, animátorok: Bérczi Zsófia, Dulics Éva, Kelenhegyi Olga Sára, Sipos Orsolya, Tankó Barnabás, Timár Dorka, Tóth Dalma

Installáció: Bérczi Zsófia, Tankó Barnabás, Fodor Krisztina

Tervező, rendező: Bérczi Zsófia

 

Az „előadásra” belépés 10 fős csoportokban történik. Egy túra kb. 60 perc hosszú.
8 éves kortól ajánlott.

 

English friendly performance

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat