Program


Oroszlánkirály (mesebalett)

Oroszlánkirály (mesebalett)

Ezt a szép történetet a mozgás nyelvén meséli el az oroszlányi Silhouette Balett Együttes.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 10. vasárnap, 16:00

OROSZLÁNKIRÁLY - MESEBALETT

Az Oroszlánkirály történetét sokan zárták a szívükbe. A kis Simba arra született, hogy bölcs, jóságos és igazságos uralkodóvá váljék az állatok felett. Ám ehhez nagyon nehéz út vezet, miután – egy árulás következtében – árvává lesz, s elhagyni kényszerül otthonát. De aki királynak születik, az nem hátrál meg. Simba – új barátainak is köszönhetően – kalandokkal és veszélyekkel teli út során ismeri fel, hogy mi is az ő küldetése.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat