Program


Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

Az Oscar-díjátadó hónapjában a filmtörténelem legnagyobb klasszikusainak zenéi csendülnek fel a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 12. szombat, 19:00

Oscar-Classics - Duna Szimfonikus Zenekar

A nem mindennapi koncertélmény filmrészletekkel és csodálatos dallamokkal ajándékozza meg nemcsak a filmek szerelmeseit, de a klasszikus zene kedvelőit is. Hangversenyünk címe, az Oscar-Classics is arra utal, hogy a felhangzó zeneművek mind Oscar-díjas filmek mára már klasszikussá vált zenéi, olyan zeneszerzők tollából, mint pl. Ennio Morricone, Nino Rota, Hans Zimmer és John Williams.

A Pearl Harbor, Az élet szép, Indiana Jones, Cinema Paradiso, Superman, A jövő hírnöke, Jurassic Park, A misszió, és a Star Wars filmek zenéi mellett felcsendül egy különleges összeállítás Nino Rota életművéből is.

A koncert karmestere az olasz Christian Deliso, aki számos filmzene koncertet adott már világszerte és nagy tapasztalattal bír ebben a műfajban. Zenei hozzáértését fémjelzi, hogy többek között Andrea Bocellivel is fellépett.

Szeretettel várjuk a filmzenék szerelmeseit 2022. március 12-én a RaM Színházba az Oscar–Classics című koncertünkre!

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat