Program


Őszi dekorációkészítő workshopok a Pesti Vigadóban
2

Őszi dekorációkészítő workshopok a Pesti Vigadóban

Varázsoljon igazi őszi hangulatot a lakásába!

Őszi dekorációkészítő workshopok a Pesti Vigadóban

2021.10.24. 11:00
Őszi függődísz készítése

Készítse el velünk látványos őszi függődíszét, amit az ajtajába, ablakába, vagy bármelyik falfelületére felfüggeszthet majd! Mi gyönyörű őszi termésekkel és dekorációkkal készülünk, hogy amit megálmodott, az valóra váljon. Minden lépésben segítünk.

A workshop várható időtartama: 2 óra

2021.10.24. 14:00
Őszi asztali dísz készítése

Készítse el velünk látványos őszi asztali díszét, ami otthona fénypontja lesz! Mi gyönyörű őszi termésekkel és dekorációkkal készülünk, hogy amit megálmodott, az valóra váljon. Minden lépésben segítünk.

A workshop várható időtartama: 2 óra

Az egyes workshopokra külön-külön is lehet jegyet váltani, de akár mindkét dekorációt is elkészítheti a megváltott jegyekkel.
Ha mind a két őszi dekorációs workshopon részt szeretne venni, akkor 15% kedvezményt biztosítunk mindkét őszi dekorációs workshopunk árából.

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat