Program


ŐSZI FANFÁR

ŐSZI FANFÁR

Az „Őszi fanfár” elnevezésű koncert alkalmával az Operaház válogatott rézfúvósai látogatnak el a Várba, az Erdődy palotába, több évszázad zenés helyszínére. Régit és újat hoznak egyszerre: modern és izgalmas hangzásokat hagyományos köntösben, új invenciókat rejtő gondolatokat mindvégig kissé archaizáló színekkel. Csupa régi műfaj jut szóhoz, balettzene-átirat, trió, cassazione és szvit, egy kivétellel a rézfúvós zenék klasszikus kvintett-felállásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 18:00

Közreműködik:
Király Tibor, Somorjai István, Winkler Balázs – trombita
Király Boldizsár – harsona
Tóth Gábor – kürt
Adamik Gábor – tuba

Műsorvezető: Gombos László zenetörténész

Műsoron:
Verdi - Király Boldizsár: Macbeth - Balettzene
Mező Imre: Trió három trombitára
Petrovics Emil: Cassazione
Winkler Balázs: Szvit

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat