Program


Pál Utcai Fiúk

Pál Utcai Fiúk

A Pál Utcai Fiúk zenekar erre az estére ismét valami újat álmodott. Állandó vendégzenészei, Szűcs „Qka” Krisztián (fúvósok) és Dióssy Ákos (billentyű) mellett Albert Zoli (fúvósok) és a Color Quartet (vonósok) is részt vesz a hangzás átvarázsolásában.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 23. kedd, 20:00

Mindezt pedig egy olyan zenésszel koronázzák meg, akivel eddig nem volt alkalmuk közösen alkotni: vendégük lesz Bródy János. Az elhangzó dalok a PUF több mint harmincöt éves múltját foglalják össze, értelmezik újra és ünneplik, de a zenekar a készülő új PUF-lemezről is eljátszik néhány dalt.
A Pál Utcai Fiúk egy szigetszentmiklósi garázsból nőtte ki magát országosan ismert zenekarrá. Az egykor pénzfeldobással hangszert választó utcai kölyökbandából verbuválódott együttes 1990-ben adta ki első lemezét, majd 1994-ig folyamatosan jelentek meg az albumok: Ha jön az álom, Bál, A nagy rohanás, Szerelemharc, Szajhák és partizánok. Tagcseréket követően, a kilencvenes évek második felében a zenekar a nagyszínpadról visszatért a klubokba. Alkotó energiákat hozó újabb tagcseréket követően 2000-ben jelent meg a Ha jön az élet című albumuk. 2008-ban friss energiákkal és lendülettel újabb fejezetet nyitottak történetükben a Legelő című nagylemezzel. A lendületes, pörgős, ám olykor lírai dalok méltán emelik ismét magasra a PUF zászlaját. A zenekar jelenleg is folyamatosan koncertezik és új lemezén dolgozik, amelyet a PUF-rajongók nagy örömére  2019-ben be is mutat.

Rendező: Müpa

Pál Utcai Fiúk:

ének: Potondi Anikó
ének, gitár: Leskovics Gábor
basszusgitár: Varga Laca
szólógitár: Molnár Balázs
dobok: Farkas Zoli

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat