Program


Pál Utcai Fiúk szabadtéri akusztikus koncert

Pál Utcai Fiúk szabadtéri akusztikus koncert

Ezen a rendhagyó estén elhangzó dalok a PUF több, mint harmincöt éves múltját foglalják össze, de hallhatóak lesznek dalok a jelenből is, hiszen a tavaly megjelent új PUF lemezről is eljátszik majd egy pár dalt a zenekar, kiegészülve állandó vendégzenészeivel Szücs ’Qka’ Krisztiánnal (fúvós hangszerek), Dióssy Ákossal (billentyű) és Albert Zolival (fúvós hangszerek).

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 20:00

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartják az első koncertjüket. A koncertezést a mai napig nagy lelkesedéssel folytatják, több mint 1500 élő fellépés van a hátuk mögött. Az első albumuk 1990-ben jelenik meg, amit még 6 további stúdió album követ, a koncertlemezek és a válogatás kiadványok mellett.

 

A zenekar felállása:

 

Potondi Anikó - ének

Farkas Zoltán - dob

Leskovics Gábor- ének, gitár

Molnár Balázs - gitár

Szűcs Qka Krisztián - trombita

Varga László – basszusgitár

Dióssy Ákos – billentyű

 

A koncert a Klauzál Ház kertjében kerül megrendezésre, esőhelyszín a színházterem.

 

 

 

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat