Program


Pál-völgyi-barlang extra szakvezetéses túra

Pál-völgyi-barlang extra szakvezetéses túra

A Barlangok Hónapja alkalmából Vincze Péter geológus rendhagyó hosszúságú, tartalmú és útvonalú túra keretében kalauzolja végig az érdeklődőket hazánk leghosszabb barlangja, a Pál-völgyi-barlang kiépített szakaszain.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 10:30

Megismerjük a budai termálkarszt kialakulását és jelentőségét, bepillantást nyerhetünk a város alatt húzódó barlangrendszerek felfedezésének és kutatásának történetébe, megcsodáljuk az évmilliók változatlanságába dermedt ősmaradványokat és csillogó kalcitkristályokat. Lépcsők hosszú során ereszkedünk le a mélybe, bejárva a hasadékszerű járatok, mesebeli cseppkövek, a hévíz által kioldott gömbüstök és különleges sziklaalakzatok világát.

A program hossza: kb. 2 óra.

 

Ajánlott korosztály: 14 éves kortól (a barlang 5 éves kortól és min. 115 cm magasságtól látogatható).

Mivel a barlangban több, mint 400 lépcsőfok és egy biztonságos létra található, a programon mozgásukban bármilyen módon korlátozott vendégek nem tudnak részt venni.

 

A barlangban egész évben 11°C a hőmérséklet, nyáron ezért érdemes kissé melegebben felöltözni. A kiépített útvonal utcai ruhában megtekinthető. Kényelmes túracipő viselése ajánlott.

 

Jegytípus jogosultságok

 

Kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak:

 

- nyugdíjasok,

- diákok,

- pedagógusok (egyéni látogatóként).

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor a releváns dokumentummal igazolni kell. Ennek hiányában a túravezető megtagadhatja a belépést, a jegy visszaváltására ilyenkor nincs lehetőség.

 

A Pál-völgyi-barlang, a Szemlő-hegyi-barlang és a Budai Vár-barlang Barlangolás kampány részeként megtartott extra túráira kedvezőbb árú kombinált jegyek is válthatóak a dunaipoly.jegy.hu felületén.

 

Kapcsolat:

 

palvolgy@dinpi.hu

+36 1 325 9505

www.palvolgyibarlang.hu

Ajánlatunk


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat