Program


Paloznaki Jazz Piknik / St Germain - Aug. 4.
2

Paloznaki Jazz Piknik / St Germain - Aug. 4.

St Germain koncert a Paloznaki Jazz Piknik nulladik napján – A nyár leghangulatosabb balatoni estéje! Naplemente, jazz, bor, Balaton!

ELŐVÉTELES JEGY, AUGUSZTUS 3-IG!
 több

A Paloznaki Jazz Piknik az 5. évfordulót egy különleges nulladik nappal nyitja: a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad koncertet a nagyszínpadon a Nagyon Balaton kiemelt támogatásával. A nyitónapra külön jegy vásárolható.

A St Germain a jazzes house egyik legklasszikusabb előadója. A francia Ludovic Navarre, azaz St Germain a nu jazzt és az elektronikát hozta közel egymáshoz bársonyos-groovy-szexi hangzást létrehozva. Nem véletlenül nevezik a francia house úttörőjének. Augusztus 4-én dögös, jazzes naplementéhez illő koncertet hallhatunk tőle.

A Jazz Piknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli legjobb pincészetek válogatott borai is.

Nagyszínpad:
20:30 St Germain

www.jazzpiknik.hu

 

Ajánló


Thornton Wilder-Michael Stewart-Jerry Herman: Helló, Dolly! Musical

Nagyszabású gálaműsorunkban a legnagyobb operett slágerekből és kevésbé ismert zenei ínyencségekből hallhatnak színes…

Advent második vasárnapján, a Várkert Irodalom legújabb sorozatának negyedik állomásán az ünnepről, a…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat