Program


Paloznaki Jazz Piknik / St Germain - Aug. 4.
2

Paloznaki Jazz Piknik / St Germain - Aug. 4.

St Germain koncert a Paloznaki Jazz Piknik nulladik napján – A nyár leghangulatosabb balatoni estéje! Naplemente, jazz, bor, Balaton!

ELŐVÉTELES JEGY, AUGUSZTUS 3-IG!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 4. csütörtök, 20:30

A Paloznaki Jazz Piknik az 5. évfordulót egy különleges nulladik nappal nyitja: a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad koncertet a nagyszínpadon a Nagyon Balaton kiemelt támogatásával. A nyitónapra külön jegy vásárolható.

A St Germain a jazzes house egyik legklasszikusabb előadója. A francia Ludovic Navarre, azaz St Germain a nu jazzt és az elektronikát hozta közel egymáshoz bársonyos-groovy-szexi hangzást létrehozva. Nem véletlenül nevezik a francia house úttörőjének. Augusztus 4-én dögös, jazzes naplementéhez illő koncertet hallhatunk tőle.

A Jazz Piknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli legjobb pincészetek válogatott borai is.

Nagyszínpad:
20:30 St Germain

www.jazzpiknik.hu

 

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat