Program


Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Egészen különleges élményben lehet része annak, aki április 28-án ellátogat a KMO Művelődési Központba. Papp János, a vándor-színész – ahogy ő nevezi magát – egy különleges világba, Európa északi csücskébe, Lappföldre kalauzol el minket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 28. szerda, 18:00

Papp János: "Észak-fok, titok..." - Lappföld

Egészen különleges élményben lehet része annak, aki október 28-án ellátogat a KMO Művelődési Központba. Papp János, a vándor-színész – ahogy ő nevezi magát – egy különleges világba, Európa északi csücskébe, Lappföldre kalauzol el minket.

Az El Caminot követően, a második nagy túra Finnországba, egészen pontosan Lappföldre hívta a vándor-színészt és feleségét. Repülővel Helsinkibe, aztán onnan már Ivalóba, a sarkkörön túlra, majd 600 kilométer busszal Nordkappig. Ott rövid pihenés, aztán irány gyalog délnek. Ez volt a terv, és a kalandos történetből megtudhatjuk, hogy mi lett a valóság!

Az élménybeszámolót az útról készült gyönyörű képek, versidézetek és János egyedi humora teszi teljessé.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat