Program


Pár-ének - regisztráció  Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók estje

Pár-ének - regisztráció Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók estje

Népzene faluról és zongora a városból: látszólag két átjárhatatlan világ, Bartóknál és az est előadóinál azonban két egymást erősítő energia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 19:00

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterme
PÁR-ÉNEK
Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók-estje

Herczku Ágnes és zenésztársai Bartók-koncertje a magyar népdalfeldolgozások bartóki hármas útjának szemléletes bemutatásával, valamint a feldolgozások népzenei kapcsolódásának interpretálásával mutatja be, hogy a magyar népdal mitől felbecsülhetetlen értékű és világhírű.

A koncertet Herczku Ágnes mellett olyan elismert és „ütős” zenészek teszik teljessé, mint Szalai András és Szabó Dániel (cimbalom), Kiss Péter (zongora), Vizeli Balázs (hegedű), Mester László (brácsa), Molnár Péter (bőgő).

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat