Program


Parancsolatok

Parancsolatok

A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben.

Parancsolatok
Tíz vers, tíz dal, tíz grafika
Farkas Wellmann Éva és az Evilági együttes előadása

A Tízparancsolat mai, friss értelmezését vállalta el három éve egy költő, egy zenekar és egy grafikus. A projekt már napvilágot látott egy gyönyörű kiadvány formájában is: Farkas Wellmann Éva parancsolat-verseit Orbán Ferenc zenésítette meg, az Evilági együttes készített belőlük egyedi hangzásvilágú albumot, mely lemezmellékletként található a kötetben. Amelyben minden oldalt Ferencz Zoltán grafikái díszítenek, amelyek időközben már díjat is nyertek a Bukaresti Nemzetközi Grafikai Biennálén.
Hívőknek és világiaknak egyaránt ajánlható.
A budapesti, sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi, tusnádfürdői, békéscsabai premierek után a produkció Gyulán, az Almásy-kastély kápolnájában tekinthető és hallgatható meg a Boróka Magyar-Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében.

A parancsolat-verseket felolvassa: Farkas Wellmann Éva
A parancsolat-dalokat előadja: Evilági együttes

Ajánló


A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

Újraindul a zenei élet az Eiffel Műhelyházban – szabad téren. A Műhelyház körüli…

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat