Program


Párhuzamos műfajok | „Tarka lepke, kis mese…” | Művek gyerekekről, gyerekeknek

Párhuzamos műfajok | „Tarka lepke, kis mese…” | Művek gyerekekről, gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 18:00

Párbeszédes előadásainkon a magyar és egyetemes művészet nagy témaköreit tekintjük át a klasszikus irodalmi és képzőművészeti műfajokon keresztül. Előadásainkon szó lesz történelemről, szerelemről, ellentétekről, szegényekről és gazdagokról, a természet változó jelentéseiről, s természetesen a művész önmagáról alkotott képéről is. Naplók, eposzok, önarcképek, csendéletek, himnuszok és még sok minden más. Egy irodalomtörténész és egy művészettörténész beszélgetése sok-sok képpel, idézetekkel, érdekes történetekkel. Középpontban pedig a nagybetűs Művészet.

Az előadás témája | „Tarka lepke, kis mese…” – Művek gyerekekről, gyerekeknek. 

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat