Program


Pártás királylány: Avagy a király, aki nem akarja férjhez adni a lányát
2

Pártás királylány: Avagy a király, aki nem akarja férjhez adni a lányát

Magyar népmese alapján készült a mese, amelyből kiderül, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Van benne ármány, szerelem, háború, sőt rögtönzött katonai kiképzésben részesülhet egy bátor néző is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 10:00

Pártás királylány
bábjáték

- Avagy a király, aki nem akarja férjhez adni a lányát.
Magyar népmese alapján készült a mese, amelyből kiderül, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Van benne ármány, szerelem, háború, sőt rögtönzött katonai kiképzésben részesülhet egy bátor néző is. A sok humorral, énekkel, citeramuzsikával tarkított előadásban megjelenik a boszorkány, oroszlány és sárkány, és végül a király mégiscsak enged a világ rendjének és a szerelmesek egymáséi lesznek.

Az előadás időtartama: 45 perc.
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól.
Szeretettel ajánljuk óvodásoknak, és kisiskolásoknak!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat