Program


Pataki Éva: Nőkből is megárt... - Bethlen Téri Színház - Manna

Pataki Éva: Nőkből is megárt... - Bethlen Téri Színház - Manna

A Bethlen Téri Színház és a Manna produkciója.
„Egy anya-lánya történet arról, hogyan lesz a szülőből nagyszülő és a gyermekből édesanya. Mi történik velünk, ha egyszer csak arra ébredünk, hogy a társadalom szemében megöregedtünk, de belül nem így érezzük? Pataki Éva szavait idézve: az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az “én”, ami szabadon kószál a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 6. vasárnap, 17:00

Egy anya-lánya történet arról, hogyan lesz a szülőből nagyszülő és a gyermekből édesanya. Mi történik velünk, ha egyszer csak arra ébredünk, hogy a társadalom szemében megöregedtünk, de belül nem így érezzük? Pataki Éva szavait idézve: az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az “én”, ami szabadon kószál a testtől függetlenül. 

A történet ráébreszt arra, hogy merjük kimondani, ha valami már elmúlt; hogy ne féljünk találkozni új helyzetekkel… és hogy az életben az egyik legfontosabb dolog a humor.” (Cseh Judit)

Szereplők:

Anya: Tordai Teri
Lány (Nóra), Edina, Pszichológusnő: Horváth Lili
Közreműködik felvételről: Almási Sándor

Jelmez: Horváth Kata
Díszlet: Fekete Györgyi
Sound design: Igaz Balázs
Asszisztens: Fazekas Anna

Mentor rendező: Mészáros Márta
Rendező: Cseh Judit

Köszönet Böde Richárdnak és Fillár Istvánnak.

A Találkozások tehetségprogram előadása.

Az előadás hossza 75 perc.

A Találkozások tehetségprogramot a Bethlen és a Manna 2015-ben indította útjára. Évről évre fiatal, pályakezdő rendezők pályázhatnak olyan kétszereplős darabbal, ahol a színészek közt generációs korkülönbség van, miközben a pályázó munkáját egy tapasztalt mentor rendező segíti.

Eddig nyolc bemutató valósult meg a program keretében, melyek rendezői: Szilágyi Bálint, Valcz Péter, Cseh Judit, Lazici Noémi, Vadász Krisztina, Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna, Csábi Anna és Cortés Sebastián. Előadásaikban többek közt olyan kiváló színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Földes Eszter, Tordai Teri, Horváth Lili, Nyakó Juli, Kovács Domokos, Jászberényi Gábor, Botos Éva, Grisnik Petra, Gőz István, Igó Éva vagy Zoltán Áron; a mentorok közt pedig ott volt Mészáros Márta, Zsótér Sándor, Jordán Tamás, Hegedűs D. Géza és Horváth Csaba is.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat